mandag 31. mars 2008

En krans til min kjære pappa

På torsdag var det så herlig vår stemning ute. Sol,løvetann,og sandkasse leik gir glade barn:) Mens vi var ute bestemte lille frk finemang seg for at vi skulle lage krans til grava til bestefar.Som sagt så gjort,for på bakken låg det mange grener fra lerke treet vårt(egentlig finnes det ikke noe jeg irriterer meg mere over,men da kom de til nytte,-for en gangs skyld..)Jeg delegerte oppgavene etter skjønn,så frk finemang ,og lillebror fikk i oppgave å leite etter mange tynne greiner,mens jeg tok på meg oppgaven å få laget krans av dette(med god hjelp fra ivrige barnefingre) Etter mye strev fikk vi endelig litt fasong på den,men frk finemang var ikke helt fornøyd enda.Den såg jo unektelig litt grå og kjedelig ut..Men etter at vi hadde satt på en gul tulipan ble hun fornøyd,nå var den fin nok til at bestefar kunne få den som pynt!


Jeg har desverre ikke bilde av den,men synes det var så koslig en dag,som jeg ville dele med dere.


Har enda store problemer med å forstå at dette er realiteten,at det faktisk er slik hverdagen kommer til å bli framover,men slik er det bare.Livet går videre,og selv om mange av dagene er tunge så kommer vi oss gjennom de!

5 kommentarer:

Randi sa...

Ja plutselig så er smerten der...mange ganger helt uforberedt. Men vi kommer gjennom det.

Koselig historie du deler Mari. Tørker jo tårer i ett sett når jeg leser det, men sånn er det. Stor mann og stort savn. Han vil alltid leve videre i oss alle sammen.

Frk. finemang var en god beskrivelse.


God klem

God klem.

Linn's lykke sa...

ååå, no kom de nånn tåra te mæ ja.. Så fint du skriv, å så godt at du sett ord på at ting e vondt..
En go klem fra mæ <3

Anne sa...

Velkommen til blogg verden skal du være.

Nydelig historie du skriver om her. Egentlig både litt sørgelig og fin på samme tid.Barn tenker som oftest så enkelt omkring tema døden, det er først når vi blir voksne at det blir mer og mer komplisert.
Men en far er vond å miste, helt klart. Men nå har dere laget en vakker krans sammen, og det er gode minner det også.

Ha en flott kveld.

KOSELIGE HJEM sa...

Hei! Send meg din mailadresse så tar jeg kontakt slik at du får en liten oppmerksomhet fra meg siden du var innom min blogg.

Solstad sa...

Velkommen til bloggens verden :) Koselig historie du deler med oss, gleder meg til å følge deg videre :) Klem