onsdag 26. mars 2008

I dag hadde jeg så mye jeg egentlig skulle gjøre...Jeg skulle slipe soveroms gulvene,jeg skulle male,betale regninger + diverse småtterier.Slik (fri)dagene bruker å være!

Men neida,slik gikk det ikke;da jeg startet slipe maskina gikk sikringen(og på grunn av div omstendigheter fikk jeg ikke ordna det..:) Så skulle jeg male istedet,men hadde glemt å kjøpe med flere ruller,så det gikk heller ikke.Da tenkte jeg at jeg skulle betale regninger istedet(det er jo alltid så trivelig...),men kommer meg#* ikke inn på nettbanken!Blir så irritert!! Så for å muntre meg selv opp litt har jeg sittet å kikket på nettbutikker:))


Disse utrolig skjønne frø posene fant jeg "i gros hage" (ettersom jeg ikke har lært meg dette med linker enda,så må dere desverre komme dere dit selv...)
Ble i litt bedre humør av dette ja kjenner jeg:)


2 kommentarer:

Randi sa...

Hei hei Mari. Så mange fine frøposer du har funni. Det å legg inn linker e ikke vanskelig.

Når du ska skriv ett innlegg. Så har du noe som heter "rediger HTML"...det står opp til høyre i den ruten du skriver i...når du har trykket på den så får du opp 7 forskjellige valg oppe til venstre i den ruten du skriver i...i den 3 fra venstre ...trykker du med musfingeren...det står insert link på den....når du har trykket på den kommer det opp ett smalt lite vindu som du limer inn koden fra den nettsiden du vil

http://www.igroshage.no/zenshop

Sånn blir det når du har limt den inn

GROS HAGE

så skriver jeg inn GROS HAGE mellom de to tegnene ><
Da vil det bare stå GROS HAGE på siden din. Da er det bare å trykke på den så kommer du til den siden.

Veldig bøklåt å forklar ......men det e veldig enkelt....heilt saint :))

Håper dåkk har hatt det fint i påska. Vi hadde det bra innimellom aillt. E glad vi kom velberga heim.. etter at a Julie og JG fikk firhjulingen over sæ.....da trudd æ æ skull svim av.Men det gikk bra det å.

Sei ifra viss du ikke skjønne bære av det.

Klem

Miss.T sa...

Heisann.
Uffda så uheldig du var.. kjenner godt til slike dager !!
Det var noen søte frøposer du hadde funnet.. snart kommer våren og det spirer og gror : )