onsdag 27. februar 2008

Dette rommet skal bli gutterommet.
Her har jeg(og hjelpere;)) malt veggene med Gustaviansk blå,som jeg synes ble kjempe fin.De brede listene ved gulvet skal beholdes,og de skal males eggehvit.Gulvet er et gammelt plankegulv,og her kan jeg heldigvis beholde det.Nå er det malt med en mørk brun/grå farge,men jeg skal pusse det,og male det på nytt.Noen farge forslag??


Denne gamle pulten fant jeg i kjelleren.Heldigvis for meg er det ingen andre enn meg som vil ha den,så den skal også pusses og males litt,før den får plass på gutterommet:)
Akkurat passelig størrelse til en to åring:)

Her ser dere noen flere av prosjektene mine.Den grønne stolen har tilhørt min oldemor,den har jeg lyst til å trekke om i et sommerlig og romantisk stoff.Kanskje noe med blomster på?Så skal den få stå til pryd på soverommet!

2 kommentarer:

Randi sa...

Å Mari,så fint det blir!! hva med å male gulvet i en lys farge, ser det er mange som har gjort det med gode resultat...utrolig nok. Men hvordan det er å holde rent..det skal jeg ikke svare på..:)

Her har vi hatt litt omgangssyke, men heldigvis i dag så er Julie på skolen igjen....hun er som deg....får panikk bare hun kjenner hun blir litt kvalm..;) men det er absolutt det verste man kan ha også.
Da skal jeg snart på jobb...ettermiddag i dag og tidlig i morgen...folk e visst sjuk...heldigvis for meg. :)

Ha en fin dag da Mari.

Klem

Randi sa...

Du det problemet med å få lasta opp bilder e sånnt som skje ein og anna gongen. Det skjer t mæ å, men da vente æ ei stund så e det greit igjen. E mang som plages litt med akkurat denne.