onsdag 28. mai 2008

prinsessen på erten
Foreløbig er hun uten både seng og madrass,men rosa prinsesserom ble det iallefall!
Før vi begynnte var dette rommet rett og slett grusomt,men nå ser det ut til at det begynner å ta form.Og frøkna høres fornøyd ut hun også(så får det ikke hjelpe at jeg måtte gi meg med hensyn til fargevalget,stahet er tydeligvis arvelig..)Men det er tross alt ikke jeg som skal bruke dette rommet,og etter at jeg nå har begynnt å vennt meg til fargen,så synes jeg at den begynner å bli ganske fin.Jeg vet iallefall at akkurat slikt rosa rom hadde jeg ønsket meg da jeg var fem år:)

3 kommentarer:

Randi sa...

Åååå...her blir det prinsesse rom. Så flink dere er, er virkelig imponert over hvor mye dere har gjort. Det er noe som heter og jobbe seg gjennom en sorg....tror det er godt for alle parter at dere startet på dette prosjektet.
Gleder meg til å se det ferdige resultatet.
Da blir det innflytnings gave..:-)
Syns du skulle vist bilder av de fantastiske gardinene..;-)
Her er det full rulle... Jobb , jobb og jobb....og neste Torsdag skal jeg være med Julie og klassen hennes på overnatting i hytta til Slappgaard...25 barn, 5 voksne. Så gjett om jeg gleder meg til vi er hjemme neste fredag ettermiddag..;-) Blir sikker masse gøy også, bare lite søvn. Er håplaus på og sove borte jeg.:-)

Kos dere i sommer varmen

Klem fra tanten.

Prinsesse Elin sa...

Dette her var jammen flott. Å som jeg misunner henne dette rommet. Dere har gjort en fantastisk jobb:O)

GundaM sa...

Wow, ser ut som et hus med sjel...Vakker panel, gulv. Sukk, om en hadde noe som dette da du...

Takk for titten.